Cari awek noty kuantan

02-Nov-2014 08:47 by 5 Comments

Cari awek noty kuantan - Webcams sexo online bisexual

Aku selalu membayangkan yang dia bersetubuh dengan lelaki lain.Bila berfantasi tu nafsu seks aku jadi membuak-buak.

Hubungan seks dengan isteriku tak pernah bosan, cuma nya aku kerap berfantasi bila bersamanya.

Aku merasa amat bertuah kerana dapat memperisterikan wanita secantik dia.

Suhana wanita bertudung yang putih mulus, buah dada dia ber size 38G. Semenjak dia mengandung ni, buah dada dia menjadi bertambah besar, dulu nya 35G sewaktu mula berkahwin kini 38G bila baru lepas bersalin, penuh dengan susu.

Kemudian Suhana menceritakan bagaimana dia dirogol oleh pakcik2 tua di kenduri.

Tak tahan dengan fantasi dari bibir seksi Suhana, aku melancapkan kote ku di buah dada Sue, melaga-laga kan kote ku pada buah dada Sue, apabila tiba masa untuk terpancut, aku suakan koteku kedalam mulut comel Sue.

Lantas Suhana bersalam sambil mencium tangan Ikram. Bayangkan la, Suhana tu 10 tahun lagi tua dari Ikram, tapi dia yang cium tangan Ikram? Bimbang terjadi early fucking scene, aku mengajak rempit 2 orang tu supaya makan malam dulu sementara menunggu Khairul sampai. Dalam hati aku..belajar la sangat sayang, lepas ni menjerit2 la kau kene fuck dengan budak 2 orang tu…Selesai makan aku mengisyaratkan supaya isteriku mengemas meja.

Semasa di depan tv dengan Khairul, terdengar riuh rendah di dapur. Kemudian Suhana datang kepadaku dan Khairul dan memberitahu yang Ikram dan Zaini meraba tetek dia di dapur. terus aku keluarkan kote aku yang tegang di depan tv lantas menyuruh Suhana BJ. Suhana menghisap kote ku dan Khairul berganti-ganti.Tajuk yang selalu adalah gangbang dan threesome mmf.Suhana yang sebelum ini tidak berminat pada porn, kini mula berminat setelah aku membelikan dia dildo.Aku ada terbaca no fap thread di forum body building. Pancut hanya sebulan sekali bila air mani dah banyak dan full tank. Kami juga semakin jarang berhubungan seks kerana aku semakin busy di pejabat.Antara kelebihan no fap adalah kita akan horny sepanjang masa. Sejujurnya aku akui, Suhana memang wanita yang amat cantik.Aku mula berani menceritakan fantasiku pada Suhana. Satu malam tu aku suruh dia ceritakan fantasi dia fuck dengan pengantin lelaki.